• Vriendenclub Berkum groeit gestaag

De in september gestarte wervingsactie voor de Vriendenclub Berkum (vroeger ‘Club van 100’) heeft inmiddels 45 nieuwe leden ‘opgeleverd’. Enkele weken geleden werd Aart Borst door Pim van Hoesel als 50e lid welkom geheten. Daarna is het aantal leden verder uitgebreid tot 55.

De Vriendenclub Berkum werd ongeveer 20 jaar geleden opgericht met als doel extra financiële middelen binnen te halen, waarmee diverse verenigingsprojecten kunnen worden ondersteund en gerealiseerd. De leden van deze toch wel bijzondere club zijn voornamelijk particulieren die de VV Berkum een warm hart toedragen.

Dit seizoen staat in het teken van een gerichte ledenwervingsactie, waarmee wij deze club een nieuwe impuls willen geven. In het seizoen 2020-2021 willen wij extra geld bij elkaar krijgen voor de nieuwe kunstgrasmat in de KFC Mini-Arena. De mat op dat veld is, in tegenstelling tot de andere velden, eigendom van de vereniging en niet van de Gemeente Zwolle. Na 10 jaar was het kunstgras van de KFC Mini Arena nodig aan vervanging toe. Dat is inmiddels gebeurd. De kosten voor dit project bedragen ongeveer € 60.000 en moeten door VV Berkum worden opgehoest.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden van de Vriendenclub Berkum. Het lidmaatschap kost  € 75.- per seizoen (meer mag natuurlijk ook!) en dat bedrag staat gelijk aan de contributie van niet-spelende leden.

Wat krijgen de leden voor hun hun lidmaatschapsgeld terug?

1. Een seizoenkaart voor het bezoek van de thuiswedstrijden van Berkum 1
    2. Naamsvermelding op een speciaal bord in het clubhuis
    3. Naamsvermelding op de website van VV Berkum
    4. Op vertoon van het lidmaatschapspasje interessante kortingen, variërend van 5 tot 20%,
        bij diverse Berkum-sponsoren. Leden krijgen elk seizoen een exacte omschrijving van
        de korting(en) die elke sponsor geeft.

Dit seizoen zijn dat Autowasstraat Nuri-Effe Wassen, Rijwielhandel Jaap Bos, Van Heerde Licht, Cafetaria Berkum, Schunselaar Interieur en Meubelstoffering, Fröhlich–Vakanties op Sardinië, Vishandel P. Baarssen, Bandenonderneming Premio Van Essen, Aldura Zonwering en Raamdecoratie, ICT Schoonmaak, Verheijen Glasbewassing, Schilder- en Glasbedrijf Burgman, Jansen Glasbewassing, Eerenstein & Boer - Verf en Behang, Drukkerij Coenradi, De Inktpot, Opticien ‘De Brilmeester’ en Van Rossum IJzerhandel.

Wij streven ernaar dit aantal verder uit te breiden en daarmee de aantrekkelijkheid van het lidmaatschap van de Vriendenclub Berkum te vergroten. Zo hopen we het aantal ‘Vrienden’ flink op te voeren en zo aan VV Berkum een flinke financiële injectie te kunnen geven.

Mocht u belangstelling hebben om lid te worden van de Vriendenclub Berkum, neem dan contact op met de voorzitter van de Vriendenclub, Pim van Hoesel, telefoonnummer 06-21607958 of e-mail pimvanhoesel@hotmail.com