• Berkum vrouwen 1 heeft in eigen huis drie punten laten liggen tegen de Zuid-Hollandse club Barendrecht. De thuisploeg startte sterk en dwong een groot aantal keer de bal bij de tegenstander af. Het team vond via Bremer, Ekkel en Van den Dijssel een aantal keer bijna het net, maar de keepster van Barendracht stond keer op keer op de juiste plek.

Halverwege de eerste helft begon de tegenstander gevaarlijker te worden en creëerde het zelfs een paar kansen. Berkum keepster Jasmijn Talens wist de eerste kansen van Barendrecht te stoppen maar na een aantal pogingen wist Rebekka van Esch, iets voor rust, de bal achter Talens te werken.

In de tweede helft begon Berkum sterk en creëerde opnieuw een aantal kansen, die wederom niet werden benut. In de 47e minuut werd de doorgebroken speelster van Berkum, Jonne Ekkel, door een verdedigster van Barendrecht tegen de grond gewerkt. Enkel een gele kaart en een vrije trap van iets buiten het 16-meter gebied was de beslissing van scheidsrechter Van Olst. Een lange tijd in de tweede helft ging het gelijk op en probeerden beide teams tot scoren te komen. In de laatste tien minuten probeerde Berkum nog met een slotoffensief te komen, wat zonder doelpunten eindigde.

De wedstrijd is geëindigd met een 0-1 nederlaag voor de club uit Zwolle. Door het verlies is Berkum gezakt naar een achtste plaats in de Hoofdklasse A, met een punten totaal van drie.