• VV Berkum is een vereniging waar spelplezier en een goede voetbalopleiding hoog in het vaandel staan. Dit wordt mogelijk gemaakt met vakbekwame trainers en met een goede organisatie van de trainingen en de wedstrijden. VV Berkum hecht sterk aan betrokkenheid bij de vereniging van spelers, ouders, supporters, sponsoren en relaties. In het verlengde hiervan streeft de vereniging naar verbinding tussen de verschillende geledingen. De vereniging zet in op een respectvolle en gastvrije benadering van zowel eigen spelers en supporters als van alle gasten. VV Berkum heeft een laagdrempelig, zichtbaar en gemakkelijk aanspreekbaar bestuur.

  Spreekt dit jou aan? VV Berkum zoekt voor het seizoen 2022-2023 een nieuwe trainer voor het tweede (beloften) elftal, al jaren uitkomend in de top van de reserve hoofdklasse. 

  Als trainer van VV Berkum sta je boven de groep. Je zoekt verbinding en je bent duidelijk en consequent. Discipline is hierbij belangrijk en het omgaan met mondige spelers zie jij als een uitdaging. Beslissingen nemen en deze goed weten te onderbouwen is erg belangrijk. 

  Je bent een enthousiaste motivator die beschikt over kwaliteiten op het gebied van teambuilding. Je hebt oog voor het individu en verliest het teambelang niet uit het oog. Het motiveren van en aandacht geven aan de niet basisspelers is een belangrijke vereiste binnen deze functie.

  Als trainer ben je altijd op de hoogte is van de nieuwste trainingsmethoden. Je bent in staat enthousiaste gevarieerde trainingen te verzorgen op het gebied van techniek, tactiek en teamgeest. Altijd voorzie je deze van de juiste conditionele prikkel. Je hebt een scherp oog voor de mentale en fysieke fitheid van de selectie.

  Als trainer ben je gericht bezig met het optimaal ontwikkelen van de (Berkum) talenten, en bewaak je de speeltijd van deze spelers. Je weet hoe het is om in een positie als trainer van een tweede elftal te acteren. Rekening houden met de belangen van het eerste elftal hoort daar bij.

  Als trainer ben je communicatief sterk. Niet alleen met je selectie. Ook met de trainers van het 1e, A1 en HJO. Met hen werk je nauw en intensief samen om de doelstelling van de doorstroming van jeugd talenten te faciliteren en daar waar nodig de eerste selectie maximaal te ondersteunen. Communiceren doe je open en rechtstreeks. 

  Omdat VV Berkum hecht aan betrokkenheid bij de vereniging laat jij je gezicht regelmatig in het clubhuis zien. Je bent representatief, niet alleen op maar ook naast het veld. En, zowel binnen als buiten de club. 

  Wat ga jij doen? 

  • Je verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training 
  • Je begeleidt, geeft aansturing en coacht het tweede elftal tijdens wedstrijden
  • Je neemt deel aan verschillende overlegstructuren binnen de vereniging
  • Je zorgt voor gerichte doorstroming van de (jeugd) spelers naar het eerste elftal

  Wat breng je mee? 

  • Je beschikt over een afgerond en minimaal geldig diploma UEFA C (TCIII) waarbij de voorkeur uitgaat naar UEFA B (TCII)
  • Je bent ambitieus en resultaatgericht, met de ontwikkeling van de spelers als prioriteit
  • Je hebt duidelijk tactisch / technisch inzicht en beschikt over coachende vaardigheden
  • Je hebt een proactieve houding die aansluit bij de belevingswereld van de selectie waarvan de gemiddelde leeftijd 23 jaar is 
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je hebt waarden en normen hoog in het vaandel staan
  • Je denkt mee met de club en de overige trainersstaf om de club naar een hoger niveau te tillen
  • Je bent bereid om het beleid van de club uit te dragen

  Wij bieden

  Een talentvolle jonge spelersgroep die graag wil presteren bij een warme vereniging met goede team faciliteiten.

  Geïnteresseerd? 

  Neem contact op met Henk Jan van der Veer, bestuurslid Technische Zaken via veer0905@gmail.com