• VV Berkum start vanaf het seizoen 2024-2025 met een Onder-23 team. We starten naar alle waarschijnlijkheid in de 4e divisie. Het doel van dit team is het verder ontwikkelen van spelers in de leeftijdscategorie van grofweg 18 t/m 22 jaar en daarmee deze spelers klaar te stomen voor een eventuele overstap richting de 1e en/of 2e selectie. Met deze stap hopen wij de doorstroming van onze jeugdleden te verbeteren richting de senioren. Ook vanuit de KNVB wordt deze stap gestimuleerd.

    Een groot aantal spelers van het huidige JO19-1 zal de basis vormen voor dit nieuwe elftal. Er is nog ruimte voor een aantal versterkingen. Ben jij een talentvolle speler uit Zwolle en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben je komend seizoen jonger dan 23 jaar? Meld je aan voor een gesprek en/of proeftraining via bestuurslidtz@vvberkum.nl en we nemen contact met je op!

    Goede randvoorwaarden
    Om ook dit team goed te kunnen laten functioneren zijn goede randvoorwaarden noodzakelijk. Deze randvoorwaarden zijn (deels) beschikbaar (teammanagement, medische staf, camerabeelden, etc.) maar dienen ook met vrijwilligers ingevuld te worden.  Lijkt het jou leuk om hierin een bijdrage te leveren, dan zijn wij op zoek naar jou! Maak jouw interesse kenbaar via voorzitter-1en2@vvberkum.nl. Bestuurlijk valt het nieuwe elftal onder de Bestuurgroep 1 & 2.