• Zomer Voetbaldagen: ‘De Coop Voetbal & Fundag’

  Volgende week zijn de bekende Zomer Voetbaldagen 2020 bij Berkum met maar liefst bijna 90 deelnemers. Maar voor iedereen die dan op vakantie is of voor alle voetballers die deze hele zomer vakantie niet op weg gaan organiseren wij nog meer voetbaldagen in deze zomervakantie!

  Tijdens de zomervakantie wordt bij Berkum De Coop Voetbal & Fundag georganiseerd. In samenwerking met Skills Zwolle en ProjectSports is dit een 'losse' voetbaldag zoals je die normaal gesproken in een driedaagse van ons gewend bent. Een compleet verzorgde Voetbaldag van 09.00 - 15.00 uur met techniektrainingen, voetbalonderdelen, een uitgebreide lunch en een shirt! Alle jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom om de hele dag te voetballen voor slechts €30,- per dag! De Coop Voetbal & Fundag wordt driemaal georganiseerd in de zomervakantie op vrijdag 17 juli, maandag 27 juli en vrijdag 7 augustus. 

  Leerzame techniektrainingen met veel 1-tegen-1 vormen, afwerkoefeningen en partijspelen. En uitdagende voetbalonderdelen als voetgolf, gaten schieten, kickbal, Smartgoals en nog veel meer leuke voetbalonderdelen. De kosten zijn €30,- en hiervoor heb je de hele dag begeleiding van een enthousiaste trainer, zes uur lang voetbalplezier, een uitgebreide lunch en een shirt. De Coop Voetbal & Fundag wordt mede mogelijk gemaakt door onze trotse sponsor Coop Zwolle Oldengarm.

  Wil je broertje, zusje, neefje of nichtje ook mee? Dan is er een mooie familie aanbieding voor je! 

  Kosten
  €30,- per deelnemer.

  €55,- voor twee deelnemers uit dezelfde familie.
  €75,- voor drie deelnemers uit dezelfde familie.

  Klik hier voor meer informatie en inschrijving.