• Zomer Voetbaldagen bij VV Berkum

  Op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 augustus 2019.

  Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet? Voetbal jij in de F-league of JO-6 t/m JO-13. Dan is het vanaf vandaag weer mogelijk je in te schrijven voor de zomer voetbaldagen van 2019. Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de zomer voetbaldagen 2019. Schrijf je nu in voor de zomer voetbaldagen 2019 bij VV Berkum.

  Programma

  Tijdens de Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, onder leiding van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdoefeningen, vaardigheids- en circuitvormen. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek tenue, en een wedstrijdbal. 

  Inschrijven

  Dit gebeurt ook dit jaar weer digitaal. Via het invulformulier kunnen de benodigde gegevens ingevuld worden. Ervaring van voorgaande jaren leert, dat de website overbelast kan raken op het moment dat de inschrijving start. We vragen hiervoor begrip en adviseren om het te blijven proberen totdat de inschrijving daadwerkelijk gelukt is. Een inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt na de elektronische betaling. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt! 

  Locaties & kosten

  Het deelnamebedrag voor de editie 2019 (3-daagse) bedraagt € 99,50 en is inclusief het Voetbaldagen promotiepakket, bestaande uit een uniek tenue en een bal. Daarnaast is het mogelijk om je tenue te bedrukken met naam en rugnummer.

  Accommodatie, locatie, datum:

  Locatie Zwolle
  Accommodatie ‘De Vegtlust’
  Boerendanserdijk 55
  8024 AE Zwolle
  Data: Maandag 19, Dinsdag 20 en Woensdag 21 augustus 2019