• Contact

  Sportpark " De Vegtlust " 
  Boerendanserdijk 53 - 55 
  8024 AE  Zwolle
  secretaris@vvberkum.nl

  Routebeschrijving komende vanuit de richting Raalte (N35)
  Wanneer u vanuit de richting Raalte komt rijdt u de N35 door tot bij het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Na het stadion slaat u rechtsaf. Na tankstation BP aan de linkerkant ziet u de ingang van sportpark 'De Vegtlust'. 

  Routebeschrijving komende vanuit de richting Meppel (A28)
  Wanneer u vanuit de richting Meppel over de A28 komt neemt u de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan deze afslag slaat u linksaf, de Ceintuurbaan op. Op de Ceintuurbaan ziet u aan de rechterkant een McDonalds, aan de linkerkant ziet u verschillende benzinestations. Na het Shell benzinestation slaat u linksaf. Dit is de afslag VOOR het stadion van PEC Zwolle. Na tankstation BP aan de linkerkant ziet u de ingang van sportpark 'De Vegtlust'.

  Routebeschrijving komende vanuit de richting Wezep (A28)
  Wanneer u vanuit de richting Wezep over de A28 komt neemt u de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan deze afslag slaat u rechtsaf, de Ceintuurbaan op. Op de Ceintuurbaan ziet u aan de rechterkant een McDonalds, aan de linkerkant ziet u verschillende benzinestations. Na het Shell benzinestation slaat u linksaf. Dit is de afslag VOOR het stadion van PEC Zwolle. Na tankstation BP aan de linkerkant ziet u de ingang van sportpark 'De Vegtlust'.

 • Routebeschrijving