• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2020-2021 (doorgang van alle activiteiten zijn afhankelijk van Corona maatregelen)
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond VERVALLEN ivm Corona
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal VERVALT als het 1e om om 18:00 uur speelt
    - Start klaverjas seizoen VERVALLEN ivm Corona
    - Voetbal Quizavond VERVALLEN ivm Corona
    - Sinterklaas F-pupillen. Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen op zaterdag 5 dec?
    - Kerstklaverjassen VERVALLEN ivm Corona
    - Klootschieten. Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen op zaterdag 9 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar).
    - Ledenvergadering Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen op woensdagavond 24 februari
    - Pokeravond Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen
    - Paasklaverjassen Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen
    - Klootschieten Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen op vrijdagavond 304 april (laatste vrijdag van april).
    - Fietspuzzeltocht Nader te bepalen en afhankelijk van Corona maatregelen op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei.

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:
    Door de huidige ontwikkelingen rondom Corona en de bij behorende maatregelen hebben we moeten besluiten voorlopig nog geen binnen activiteiten te organiseren en is er dus ook nog geen vastgestelde activiteitenkalender. We gaan per activiteit bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Het klaverjassen en de voetbalquiz gaat niet door

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier