• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2021-2022 doorgang van alle activiteiten zijn afhankelijk van Corona maatregelen
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elfta
    - Sinterklaas F-pupillen vervallen ivm corona maatregelen
    - Klootschieten  vervallen ivm corona maatregelen
    - Voetbal Quizavond  vervallen ivm corona maatregelen
    - Ledenvergadering woensdagavond 9 maart
    - Pokeravond vervallen
    - Klootschieten  op vrijdagavond 29 april (laatste vrijdag van april).
    - Pubquiz vrijdagavond 13 mei
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei.

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:
    Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, organiseren we de fietspuzzeltocht. Bij deze een oproep aan u om uw familie, vrienden, kennissen en buren kennis te laten maken met onze fietspuzzeltocht. Dit jaar hebben we voor u een rit uitgezet van ca 26,5 km, die u weer voert langs de prachtige omgeving in en rond Zwolle.

Alle deelnemers krijgen uiterlijk op woensdag 25 mei telefonisch of via e-mail (als u deze heeft vermeld) hun starttijd door. De eerste deelnemers starten om ca. 13.00 uur. Ieder dient zich uiterlijk 15 minuten voor zijn starttijd te melden in de bestuurskamer van de VVBerkum, hier krijgt iedere deelnemer alvast een bon voor een gratis koffie. Exact 10 minuten voor uw starttijd ontvangt u van ons de benodigde papieren. In afwachting van de prijsuitreiking kunt u zich in en rond het clubhuis vermaken met diverse activiteiten.

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,50 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 4,50 per persoon voor niet-leden
    € 2,00 Kinderen die niet meefietsen

Aanmelden kan per groep, o.v.v. de namen van de deelnemers, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon, tot en met dinsdag 24 mei:
    via de mail suppver.vvberkum@gmail.com
    telefonisch of via Whatsapp bij Klaas Weertman 06-185 28 124
    telefonisch of via Whatsapp bij Albert Oelen, 06-155 77 056

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier