• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2019-2020
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond vanaf dinsdag 8 oktober t/m 28 april, aanvang 20:00 uur
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Start klaverjas seizoen op dinsdagavond 8 oktober, aanvang 20.00 uur
    - Voetbal Quizavond op vrijdagavond 22 november
    - Sinterklaas F-pupillen op zaterdagmorgen 30 november
    - Kerstklaverjassen op dinsdagavond 17 december, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op zaterdagmiddag 11 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar), aanvang 13.30 uur
    - Pubqiuz op vrijdagavond 7 februari
    - Ledenvergadering op woensdagavond 26 februari (laatste woensdag van februari)
    - Pokeravond op vrijdagavond 27 maart
    - Paasklaverjassen op dinsdagavond 31 maart, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op vrijdagavond 24 april (laatste vrijdag van april), aanvang 18.00 uur
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag donderdagmiddag 21 mei, aanvang 13.00 uur

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:
    De Supportersvereniging heeft de activiteiten, vanwege het Coronavirus, tot en met 28  april afgelast. Het betreft het klaverjassen op respectievelijk dinsdag 14 en 28 april en het klootschieten op vrijdag 24 april welke niet doorgaan.

Het klaverjassen seizoen is daarmee tevens ten einde en we hebben dat helaas niet kunnen afmaken. Dat betekend dat we in eerste instantie ook geen winnaars en prijsuitreiking hebben. Hoe dit ingevuld gaat worden gaan we de komende maanden bepalen en daar komen we bij de start van het nieuwe klaverjasseizoen op terug.

De laatste activiteiten is de Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag donderdag 21 mei. Of dit door kan gaan weten we niet en zullen we eind april begin mei  bepalen. Zodra er meer bekend is zullen we dat kenbaar maken via de mail, website en facebook.

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier