• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2019-2020
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond vanaf dinsdag 8 oktober t/m 28 april, aanvang 20:00 uur
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Start klaverjas seizoen op dinsdagavond 8 oktober, aanvang 20.00 uur
    - Voetbal Quizavond op vrijdagavond 22 november
    - Sinterklaas F-pupillen op zaterdagmorgen 30 november
    - Kerstklaverjassen op dinsdagavond 17 december, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op zaterdagmiddag 11 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar), aanvang 13.30 uur
    - Pubqiuz op vrijdagavond 7 februari
    - Ledenvergadering op woensdagavond 26 februari (laatste woensdag van februari)
    - Pokeravond op vrijdagavond 27 maart
    - Paasklaverjassen op dinsdagavond 30 maart, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op vrijdagavond 24 april (laatste vrijdag van april), aanvang 18.00 uur
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag donderdagmiddag 21 mei, aanvang 13.00 uur

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:

Algemene Ledenvergadering
    De algemene ledenvergadering van de supportersvereniging VVBerkum is op woensdag 26 februari 2020. De algemene ledenvergadering zal plaatsvinden in de kleine kantine op het sportpark "de Vegtlust", aanvang 20.00 uur. De notulen van vorige algemene ledenvergadering en het jaarverslag van afgelopen jaar zijn te lezen vanaf 19.30 uur voorafgaand aan de algemene ledenvergadering.

Pokeravond
    De pokeravond Is dit jaar op vrijdag 27 maart aanvang 20.00 uur, kantine open vanaf 19.30 uur. Wie pakt deze keerde titel en bekroont zich tot de nieuwe Pokerkoning van VV Berkum?

De deelnamekosten bedragen:
    € 3,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 4,00 per persoon voor niet-leden.

Graag vooraf opgeven zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal pokeraars! Opgave is mogelijk bij:
    Ronald Bredewold: ronald-bredewold@hotmail.com /06-13 59 77 80
    Marc van der Meulen:  marcvdmeulen@hotmail.com /06-50 90 22 80

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier