• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Elise Michel te Haaf, Roy Boeve, Arjan Dekker(bestuursleden)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 202-2023 doorgang van de activiteiten is afhankelijk van Corona maatregelen
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Voetbal Quizavond vrijdagavond 4 november
    - Sinterklaas F-pupillen zaterdag 3 december
    - Klootschieten zateradag 14 januari
    - Ledenvergadering woensdagavond 22 feb
    - Pokeravond vrijdagavond 24 maart
    - Pubquiz vrijdagavond 7 april
    - Klootschieten  op vrijdagavond 21 april
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag donderdag 18 mei.
    Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:
    De pokeravond is verplaatst van vrijdag 3 februari naar vrijdagavond 24 maart

De Ledenvergadering van de supportersvereniging is op woensdagavond 22 feb 20:00 uur in de Businessruimte van de tribune. DE stukken liggen terinzage vanaf 19:30 uur

Contact

Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier