• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Theo Zuidberg (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2018-2019
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond vanaf dinsdag 9 oktober t/m 30 april, aanvang 20:00 uur
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Start klaverjas seizoen op dinsdagavond 9 oktober, aanvang 20.00 uur
    - Voetbal Quizavond op vrijdagavond 23 november
    - Sinterklaas F-pupillen op zaterdagmorgen 1 december
    - Kerstklaverjassen op donderdagavond 20 december, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op zaterdagmiddag 12 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar), aanvang 13.30 uur
    - Darttoernooi op zaterdagavond eind januari/begin februari, nadere info volgt
    - Ledenvergadering op woensdagavond 27 februari (laatste woensdag van februari)
    - Pokeravond op vrijdagavond 29 maart
    - Paasklaverjassen op dinsdagavond 9 april, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op vrijdagavond 26 april (laatste vrijdag van april), aanvang 18.00 uur
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag en Bevrjdingsdag donderdagmiddag 30 mei, aanvang 13.00 uur
    - Fifa Football Gameavond vrijdagavond 31 mei

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging
    daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:
    Op dinsdagavond 10 oktober start het klaverjasseizoen van de Supportersvereniging VVBerkum weer. Aanvang 20.00 uur, inschrijven vanaf 19.30 uur in de kantine. Iedereen is welkom om mee te klaverjassen.

Inschrijfgeld per avond:
    leden supportersvereniging:  € 3.00
    niet leden supportersvereniging:  € 3,50

Voor de beste klaverjassers is er een prijs te verdienen. Tevens is er een prijs voor de deelnemer met de meeste sprintjes en een poedelprijs.

Het Klaverjasseizoen duurt van 9 oktober tot en met 30 april. Er wordt geklaverjast iedere 2e,4e EN 5e dinsdag van de maand.

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden

• Aanmeldformulier

Versturen