• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2019-2020
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond vanaf dinsdag 8 oktober t/m 28 april, aanvang 20:00 uur
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Start klaverjas seizoen op dinsdagavond 8 oktober, aanvang 20.00 uur
    - Voetbal Quizavond op vrijdagavond 22 november
    - Sinterklaas F-pupillen op zaterdagmorgen 30 november
    - Kerstklaverjassen op dinsdagavond 17 december, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op zaterdagmiddag 11 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar), aanvang 13.30 uur
    - Pubqiuz op vrijdagavond 7 februari
    - Ledenvergadering op woensdagavond 26 februari (laatste woensdag van februari)
    - Pokeravond op vrijdagavond 27 maart
    - Paasklaverjassen op dinsdagavond 30 maart, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op vrijdagavond 24 april (laatste vrijdag van april), aanvang 18.00 uur
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag donderdagmiddag 21 mei, aanvang 13.00 uur

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:

Klootschieten
    Op zaterdag 11 januari organiseert de Supportersvereniging, ijs en weder dienende, het  klootschieten. Alle deelnemers verwachten wij tussen 13.00 en 13.30 uur in de kantine om eerst maar eens te beginnen met een heerlijke bak koffie. Na afronding van het parcours wordt u terug verwacht op de Vegtlust voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en uiteraard voor de  prijsuitreiking.

De deelnamekosten bedragen:
    € 2,50 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 3,50 per persoon voor niet-leden.

Je kunt je individueel aanmelden of als team van minimaal 3 en maximaal 4 personen. Voor teams geldt dat het hele team uit heren of dames moet bestaan.  Aanmelden kan op zaterdagmiddag 11 januari om 13.00 uur of via de mail: suppver.vvberkum@gmail.com of bij een van de bestuursleden van de supportersvereniging o.v.v. de namen van de deelnemer(s) en telefoonnummer van de contactpersoon.

Pubqiuz
    op vrijdagavond 7 februari. Noteer de datum alvast nadere info volgt

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier