• Supportersvereniging

De Supportersvereniging is een onafhankelijke vereniging, met eigen statuten,  opgericht op 12 december 1969.

Albert Oelen (Voorzitter)
    Klaas Weertman (Secretaris)
    Rinny van der Meulen (Penningmeester)
    Ronald Bredewold, Maud Kip, Laura Meertsen, Marc van der Meulen, Gerald Tijhuis, Hannah Geerlings (bestuursleden)
    Johan Schoot Uiterkamp (adviseur)

Doelstelling
    Hoewel de Supportersvereniging geheel zelfstandig is, werkt zij regelmatig samen met en onderhoudt nauwe contacten met de voetbalvereniging Berkum. De doelstelling van de Supportersvereniging is om, door middel van activiteiten, acties en bijstand, op uiteenlopende wijze er toe bij te dragen, dat haar leden en alle leden van de voetbalvereniging Berkum naast het voetballen, aanvullende in- en ontspanningsmogelijkheden worden geboden.

Activiteiten 2019-2020
    - Klaverjasvond elke 2e, 4e en 5e dinsdagavond vanaf dinsdag 8 oktober t/m 28 april, aanvang 20:00 uur
    - Rad van fortuin bij elke thuiswedstrijd (competitie) van het 1e elftal
    - Start klaverjas seizoen op dinsdagavond 8 oktober, aanvang 20.00 uur
    - Voetbal Quizavond op vrijdagavond 22 november
    - Sinterklaas F-pupillen op zaterdagmorgen 30 november
    - Kerstklaverjassen op donderdagavond 19 december, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op zaterdagmiddag 11 januari (2e zaterdag van het nieuwe jaar), aanvang 13.30 uur
    - Pubqiuz op vrijdagavond 7 februari
    - Ledenvergadering op woensdagavond 26 februari (laatste woensdag van februari)
    - Pokeravond op vrijdagavond 27 maart
    - Paasklaverjassen op dinsdagavond 30 maart, aanvang 20.00 uur
    - Klootschieten op vrijdagavond 24 april (laatste vrijdag van april), aanvang 18.00 uur
    - Fietspuzzeltocht op Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag donderdagmiddag 21 mei, aanvang 13.00 uur

Wanneer er vraag is naar andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een feestavond dan wil de supportersvereniging daar graag over nadenken of dit realiseerbaar is.

Eerst volgende activiteiten:

Voetbal Quiz
    Voetbal Quiz is dit jaar op vrijdagavond 22 november. De Voetbal Quiz wordt gespeeld met teams van minimaal 2 en maximaal 4 teamleden. De opgave geschied per team waarbij men zelf een team kan samenstellen 2, 3 of 4 personen incl. teamnaam.

Aanvang 20:00 uur (kantine open vanaf 19:30 uur)

De deelnamekosten bedragen:
    € 2,00 per persoon voor leden Supportersvereniging
    € 3,00 per persoon voor niet-leden.

Opgave is mogelijk bij:
    Ronald Bredewold: ronald-bredewold@hotmail.com /06-13 59 77 80
    Marc van der Meulen: marcvdmeulen@hotmail.com /06-50 90 22 80

Sinterklaas
    Op zaterdagmorgen 30 november wordt Sinterklaas verwacht  om ca 10:00 uur op ons sportpark. Alle JO-9, JO8  (F-pupillen) F-league, Ukken van de VV Berkum en kinderen van leden van de  Supportersvereniging tot en met 8 jaar zijn van harte uitgenodigd, zie ook de bijlage.

Feestavond 50-jarig Jubileum Supportersvereniging
    De Supportersvereniging bestaat  12 december jaar 50 jaar. We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en vieren dit op zaterdag 14 december en u bent hierbij uitgenodigd voor de feestavond met thema gemaskerd bal black & gold.

De inloop is vanaf 18.00 uur. Officiële opening start is om 18.30 uur. In het begin van de avond  kan een ieder die zich opgeeft en betaald heeft gebruik maken van het stamppot buffet.

De deelnamekosten voor het stamppot buffet bedragen:
    leden Supportersvereniging:           € 5,-  (incl. 2 consumpties)
    leden in spé Supportersvereniging: € 12,50 (Incl. lidmaatschap 2020 en 1 consumptie)
    niet leden:                                    € 12,50 (Stamppotbuffet)
    De toegang is gratis voor degene die niet deelneemt aan het stamppotbuffet.

Opgave en betaling kan in de kantine op:
    zaterdag 23 november 09:30 tot 10:30 en 16:00 en 18:00
    donderdag 28 november 21:00 tot 22:00
    zaterdag 30 november inschrijf/betaalmogelijkheid. Van 16:00 tot 18:00
    Tevens kan men dan eetwensen (bijv vegetarisch) doorgeven.

Houdt de website (VVBerkum.nl) en flyers in de gaten voor meer informatie over het feest en de mogelijkheden tot opgeven voor het stamppotbuffet.

Al lid van de supportersvereniging? Uw hele gezin is al lid voor 7,50 euro per jaar. Meld u aan via onderstaand formulier of download een aanmeldformulier hier!

Contact
    Geinteresseerd of vragen? Mail naar: suppver.vvberkum@gmail.com of neem contact op met een van de bestuursleden.

• Aanmeldformulier